Menu Sluiten

Welkom op de 40e Oranjebazar

Ja, u leest het goed. Dit jaar wordt de 40e Oranjebazar gehouden en natuurlijk willen wij van dit Jubileumjaar weer een groot succes maken. Naast de vaste goede doelen zoals “Help mij Leven” (t.b.v. Straatkinderen en Brazilië) en de kerk hebben gemeenteleden de volgende doelen aangedragen:

  • Schuldhulpmaatje: mensen uit Lansingerland die met schulden kampen worden bijgestaan door geschoolde vrijwilligers
  • Mano a Mano: huizen bouwen in de Dominicaanse Republiek
  • Stichting Brit helpt: verbetering van onderwijs in Limpopo (Zuid Afrika)
  • Stichting ELO: projecten voor kinderen in Lambrea (Brazilië)

Maar voordat we op Koningsdag, zaterdag 27 april tussen 8:30 en 17:30 deze fantastische dag samen kunnen beleven kunt u ons ook al helpen bij de voorbereiding. Zie de oproep voor inleveren van goederen en de oproep voor medewerkers.

Oranjeloterij

Vanaf eerste Paasdag (31 maart 2024) zijn er loten te koop bij het befaamde duo Wil&Wil (Willeke Geurtsen en Wil Veenman). De loten zijn te koop voor en na elke kerkdienst. Ook is het mogelijk om ze te bestellen door een mailtje te sturen naar oranjeloten@openhofbleiswijk.nl. U kunt dan het bedrag ( € 1, – per lot) overmaken op IBAN NL27 RABO 0107 6484 23 t.n.v. Geref. Kerk Bleiswijk Oranjebazar. Vermeld u daarbij het aantal loten. Vanaf een bestelling van 5 loten worden de loten thuis bezorgd. Vermeld daarom, behalve uw naam, ook uw adres.