Menu Sluiten

Uitslag oranjeloterij 2020

Oranjebazar 2020 zal altijd in onze herinnering blijven als de bazar die niet door kon gaan. Heel jammer; niet alleen vanwege het prachtige weer dat we die dag hadden, de voorbereidingen en plannen van de stuurgroep en de teamleiders, maar vooral vanwege het feit dat we dit jaar geen geld konden sturen naar de goede doelen die we hadden uitgekozen.

Gelukkig kon de oranjeloterij wel doorgaan en zoals afgesproken komt de opbrengst van deze loterij geheel ten goede aan de Stichting “Help mij Leven” die zich onder de bezielende leiding van oud Bleiswijker Robert Smits inzet voor de straatkinderen van Rio de Janairo.

En zo waren er 296 mensen die loten kochten bij ons trouwe duo Wil&Wil wat resulteerde in een opbrengst van € 4760,=. De verkoop van de loten ging uitsluitend digitaal en na de bestelling en betaling kreeg iedereen de loten persoonlijk thuisbezorgd.

De trekking was op dezelfde tijd als elk jaar; op Koningsdag om 17:15 uur verrichte ons gemeente(raads)lid Henk Meester de trekking in aanwezigheid van Wil en Frits Veenman, Wil Geurtsen, Marieke en Piet Oostenbrink en Gerrit van der Beek die alles live uitzond via de Facebook pagina van de Oranjebazar. Ook Trees Borkus van de Heraut was aanwezig voor het maken van een verslag. Er waren maar liefst 50 prijzen en dat is te danken aan al die gulle sponsoren waarop de Oranjebazar jaar in jaar uit een beroep kan doen. Vele waardebonnen die normaal gesproken via het Rad van Avontuur worden verloot, konden nu toegevoegd worden aan de prijzenpot. De prijzen zijn inmiddels thuisbezorgd.

We willen alle medewerkers, lotenkopers maar vooral onze sponsoren heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Daarnaast hopen we dat we volgend jaar weer een mooie bazar kunnen organiseren.

Stuurgroep Oranjebazar