Menu Sluiten

Reserveren voor bijwonen kerkdienst (diensten vanaf 5 juli)

In deze bijzondere tijd gaan we vanaf 1 juli weer trachten om met elkaar kerkdiensten te beleven. In vele opzichten is dit bijzonder, niet in de laatste plaats omdat we nu beperkt bij elkaar mogen komen. In het gebruiksplan (zie het mededelingenblad van juni) is opgenomen dat we met maximaal 43 mensen in de kerk mogen samenkomen.

We hebben ervoor gekozen om de eerste diensten, in ieder geval 5 en 12 juli, dit aantal nog verder te beperken tot 30 om te evalueren of het gebruiksplan werkt. Zodra we vertrouwen hebben dat we meer mensen welkom kunnen heten, hopen we in de daarop volgende weken het maximum van 43 mensen welkom te heten.

Omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, hebben we besloten om te gaan werken met reserveringen. Deze reserveringen kunt u vanaf 14 dagen voor de dienst aanvragen. In eerste instantie worden deze door ons goed gekeurd en uitgegeven. Hiermee willen we iedereen een kans geven om de (eerste) diensten bij te wonen. Wanneer het reserveringssysteem goed functioneert, worden reserveringen direct bij het aanvragen automatisch goedgekeurd.

U kunt via de website reserveren op het besloten gedeelte van de website. Log hiervoor in en ga vervolgens naar de gewenste kerkdienst in de agenda. (Reserveren is mogelijk vanaf 14 dagen voor de dienst.) Hebt u geen toegang tot de website van de Open Hof, dan kunt u ook telefonisch een reservering plaatsen bij Pim van der Haven. Zodra de dienst vol is, kunt u ook op een reserve lijst worden geplaatst. Omdat het aantal plaatsen zo beperkt is, willen we u ook vragen om uw reservering te annuleren wanneer u heeft besloten om niet naar een kerkdienst te komen, wij kunnen uw plaatsen dan mogelijk alsnog doorgeven aan iemand anders.

Uiteraard blijven de diensten live te volgen en terug te luisteren via Kerkdienst Gemist.

Werkgroep “hervatting activiteiten in kerkgebouw”