Menu Sluiten

Puzzeltocht Startzondag 13 september

Op 13 september is het Startzondag. In de bijlage vindt u een puzzel met cryptische omschrijvingen van straatnamen in Bleiswijk. U heeft een week de tijd om de straatnamen te vinden. De huisnummers staan erbij. Deze adressen heeft u nodig op de Startzondag volgende week. Schroom niet om als u er niet uitkomt, met anderen te overleggen. In noodgevallen kunt u één van ons benaderen.

Op Startzondag kunt u dan tussen 11:00 uur en 13:00 uur een zelfgemaakte route gaan lopen of rijden om al deze adressen op te zoeken. Op het raam van het betreffende adres hangt een vel met een grote letter. U kunt eventueel een praatje maken met de bewoners van het betreffende huis. Zo kunnen we elkaar toch ontmoeten. U kunt ook besluiten de route iets later in de middag te volgen. De letters blijven hangen tot 18:00 uur. Echter, dan is het niet zeker dat de bewoners er ook zijn.

Verzamel alle 13 letters en probeer daar een woord van te maken. U kunt de oplossing insturen voor dinsdagavond 15 september a.s. Onder de goede inzenders wordt een leuke prijs verloot, beschikbaar gesteld door een gemeentelid. U kunt de antwoorden e-mailen of doorbellen naar Willeke Geurtsen.

Wij wensen u een fijne startzondag en een mooie route door Bleiswijk.

Groetjes van het comité Startzondag
Conny, Gerda, Gerdina, Jeanette en Willeke