Menu Sluiten

IKO Adventszangdienst op 13 december

Waar? In de O.L.V. Visitatiekerk, Hoefweg 55 in Bleiswijk
Hoe laat? 13 december 2020 om 19:00 uur

De adventsperiode is een tijd van bezinning en inkeer op de komst van Jezus Christus de Heer. Wanneer de Zoon van God zal verschijnen, brengt dat LICHT en grote blijdschap en vreugde. In deze periode van donkerte mogen wij met onze gebrokenheid op weg gaan naar het LICHT. Als volk van God zijn wij allen onderweg en solidair met de zoektocht van de ganse mensheid. Om uit de chaos te komen van ons leven, zoals oorlog, geweld, de omgang met het coronavirus
moeten wij op zoek en ons bewust worden over de wijze waarop wij samenleven en samen zijn. Jezus Christus de Heer, die op aarde kwam, heeft ons geleerd te leven als broeders en zusters. Het is een weg die zicht geeft op een realiteit van vrede, vreugde en hoop biedt op eenheid.

Laat ons als christelijke kerkgemeenschappen in Bleiswijk van de gelegenheid gebruik maken om ons voor te bereiden op het kerstfeest, de geboorte van de HEER, de BRON van alle vreugde. Laat ons samen zoeken naar de reden van verdienste, en het recht waarop wij mensenkinderen, als kinderen van God steeds weer zijn genade, liefde, geloof en hoop mogen ontvangen.

Vanwege de logistiek is opgave van naam en telefoonnummer via het kerkkantoor noodzakelijk. Opgeven kan per mail via SecretariaatBleiswijk@ParochieChristusKoning.nl of telefonisch via 010-5212519. Bij de ingang van de kerk wordt u gecheckt, zoals de coronamaatregelen vanuit de overheid dit van ons verlangen. De viering is ook visueel te volgen via KerkdienstGemist.

Een organist en drie cantors zullen de liederen ten gehore brengen. U kunt wel in stilte meezingen, maar niet met uw stem. Wij hopen dat u desondanks aan de hand van de Schrift, de overweging en de gebeden, zich wilt laten inspireren en wil voorbereiden op het komende KERSTFEEST. Na afloop van de viering kan er dit maal helaas geen koffie geschonken en gedronken worden. Wij hopen op uw begrip voor deze coronamaatregelen. Alleen samen kunnen wij het virus op afstand houden en te lijf gaan. Op die manier zullen wij ooit onze vrijheid weer terug krijgen.

De werkgroep I.K.O. Bleiswijk