Menu Sluiten

Adres en route

Bereikbaarheid

Open Hof
Dorpsstraat 50
2665BJ Bleiswijk
tel. 010 – 5219138, b.g.g. 06 – 51239740 (kerkelijk bureau)

Dit is tevens het postadres voor moderamen, kerkenraad, scriba en kerkelijk bureau.
Onze e-mailadressen zijn:
scriba@openhofbleiswijk.nl
kerkelijkbureau@openhofbleiswijk.nl
zalen@openhofbleiswijk.nl

Ons kerkgebouw draagt sinds 27 september 2015 de naam Open Hof.

Routebeschrijving

Open Hof
Dorpsstraat 50
2665BJ Bleiswijk

Positie kerkgebouw

Direct voor het kerkgebouw bevindt zich een binnenplein. De kerk bevindt zich ca. 30 meter van de weg af. De ingang van de kerk bevindt zich onder het naambord Open Hof.

De kerk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Routebeschrijving

Vanaf de noordzijde (vanaf de A12, afslag 8) is het kerkgebouw te bereiken via de volgende route: bij de verkeerslichten bij de veilingen rechtdoor (Provinciale weg N209, Hoefweg), bij de eerstvolgende verkeerslichten linksaf, direct de eerste weg rechtsaf en deze weg vervolgen. De Hoefweg gaat na 500 meter over in de Dorpsstraat. De kerk bevindt zich rechts, tegenover het Kranenburgplein / De Plaats. Linksaf, langs het plein, bevindt zich links achter de Jumbo een parkeergelegenheid. Ook rechts zijn er parkeerplaatsen.

Vanaf de zuidzijde (vanaf Rotterdam/Bergschenhoek) is het kerkgebouw te bereiken via de Provinciale weg N209; bij de verkeerslichten rechtsaf (de borden Bleiswijk volgen) en direct daarna linksaf de Hoekeindseweg op. Daar waar de doorgaande weg haaks naar rechts afbuigt moet u toch rechtdoor de weg vervolgen (gevaarlijk punt!). U komt dan in de Dorpsstraat. Weg vervolgen tot het punt waar niet meer rechtdoor mag worden gereden. De kerk bevindt zich links. Rechtsaf, langs het plein, bevindt zich links achter de Jumbo een parkeergelegenheid. Ook rechts zijn er parkeerplaatsen.